Ta vare på deg selv, slik at du kan yte omsorg for andre

Jobber du ved et pleiehjem, som omsorgsarbeider eller hjelpepleier? Da byr arbeidsdagen din sikkert på mange utfordrende arbeidsstillinger. Derfor er det helt avgjørende at kroppen din får optimal støtte. Det får du med vår ReForm eller InCharge. For å kunne passe på andre, er du først og fremst nødt til å passe på deg selv. Hvis du jobber som hjelper eller ledsager, opplever du mange ulike arbeidssituasjoner i løpet av dagen. Med stolene våre får kroppen din støtte til å klare arbeidsdagen smertefritt – både når det gjelder påkledningssituasjoner, spisesituasjoner eller andre ting. Den viktigste arbeidsoppgaven din i løpet av dagen er å pleie og yte omsorg for andre. Men det er like viktig at du tar vare på deg selv.

En investering i din og kollegene dine sin fremtid
Med stolene våre sitter du aktivt. Du styrker både balansen og kjernemuskulaturen din. Med støtte fra en aktiv og funksjonell stol avlaster du kroppen i arbeidsstillinger som ellers kan være belastende og anstrengende. Det betyr mer overskudd og en sunnere livsstil. Når du velger å sitte på en stol fra Dynamostol, velger du å sitte deg sterk. Du vil oppleve at du får mer livs- og arbeidsglede, og du kan holde ut i flere år i yrkeslivet uten å slite deg ut.

For deg som jobber med pleie anbefaler vi:
InCharge eller ReForm. Avhengig av hvilke situasjoner stolen skal brukes i, anbefaler vi at du tar kontakt med oss, slik at vi kan hjelpe deg best mulig med å finne riktig stol.

image
kr 8 995,00
kr 7 196,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 5 995,00
kr 4 796,00 ekskl. moms
Se mer >