INFORMASJONSKAPSEL- OG PERSONVERNPOLITIKK

Når du besøker dynamostol.dk, samler vi inn opplysninger om alle besøk på hjemmesiden. Disse opplysningene bruker vi til å forbedre din brukeropplevelse, vurdere bruken av de enkelte elementene på dynamostol.dk og til å understøtte vår markedsføring.

Her kan du lese om de opplysningene vi samler inn, hvordan vi behandler opplysningene, hva vi bruker dem til, hvem som har tilgang til opplysningene og hvordan du kontakter oss vedrørende informasjonskapsler ogpersonvernpolitikk.

Innsamlingen av personlige kundeopplysninger på dynamostol.dk skjer innenfor rammene av eksisterende lovgivning og EUs generelle forordning om personvern (GDPR).

dynamostol.dk registrerer automatisk IP-adressen samt data om dine bevegelser mellom forskjellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger inn eller registrerer deg for vårt nyhetsbrev, registrerer vi også dette, slik at vi kan gjøre det enklere for deg neste gang.

Vi bruker i den forbindelse forskjellige analyseverktøy, blant annet Google Analytics, som hjelper oss med å

samle inn statistiske opplysninger om bruken av dynamostol.dk og gjøre det til en bedre opplevelse for deg.

dynamostol.dk samler inn opplysninger fra brukere fra fem kilder:

§ Fra informasjonskapsler når du besøker våre nettsteder, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste merker, interaksjon/klikk og søk.

§ Fra kjøp, f.eks. demografiske data, e-postadresse, betalingsopplysninger, elementer, ordrebeløp, rabattnivå, merker og hyppighet. Inkludert i dette er f.eks. avsending av transaksjons-e-poster. ordrebekreftelse, forsendelsesbekreftelse og refusjonsbekreftelse.

§ Fra brukeratferd og -engasjement i avsendt kommunikasjon (e-post, SMS, direct mail eller telefon), f.eks. åpningshastighet, klikkhastighet og tid brukt på lesing av e-postene, avsenderdomene og type e-postklient.

§ Fra brukere som utleverer opplysninger om seg selv (f.eks. ved å legge til et favorittprodukt eller opplysninger til kundeprofilen)

§ Fra kredittvurdering fra tredjeparts kredittvurderingsbyrå.

Formålet med innsamling av opplysningene tjener forskjellige formål:

§ Forpliktelser. For å oppfylle vår forpliktelse til deg som kunde eller bruker av våre tjenester – som f.eks. kjøp, fakturering, kundeservice.

§ Kundeservice. For å kunne utføre kundeservice via e-post, chat eller telefon. Besvare spørsmål i forhold til din ordre eller tidligere ordrer, rette feil og veilede kunden.

§ Markedsføring. Å vise inspirasjon, produkttilbud/tjenester og personlige anbefalinger via web, e-post, SMS, direct-mail, telefon og via tredjepartsmarkedsføring.

§ Kundeopplevelse. For å forbedre kundeopplevelsen ved interaksjon med Dynamo Stol, som f.eks. personlig tilpasning av din opplevelse på dynamostol.dk, utvikling av nye funksjoner, tjenester og produkter. Dette omfatter også å administrere, beskytte, drive og vedlikeholde våre nettsteder, systemadministrasjon og -sikkerhet og gi samtykke til aggregerte statistikker om bruk av nettstedet, kjøp og for å forbedre forståelsen av vår kundes preferanser.

§ Bedrageri og risiko. For å forhindre bedrageri og utføre risikovurdering. § Lovgivning. For å overholde gjeldende lovgivning.

Profilering
Dynamostol danner individuelle kundeprofiler basert på innsamlede data om deg på tvers av alle datakilder/kategorier, f.eks. nettleseratferd sammen med dine kjøp og opplysninger du har utlevert (f.eks.favorittprodukter). Vi kombinerer og analyserer disse data med sikte på å forbedre din opplevelse på dynamostol.dk og til å skreddersy personlige tilbud og tjenester samt til å definere kommunikasjonshyppigheten.

Tidsrom for dataoppbevaring
Vi oppbevarer dine personopplysninger i den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er oppført i våre salgs- og leveringsbetingelser, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er påkrevd eller tillatt iht. lovgivningen av juridiske, skattemessige eller regulatoriske årsaker eller andre lovlige virksomhetsformål.

Formål - tidsrom
Markedsføringsformål for dynamostol.dk 3 år etter din seneste aktivitet, f.eks. kjøp, kommunikasjonsaktivitet eller besøk på våre nettsteder. Hvis du har gitt din tillatelse til markedsføring (e-post, SMS, telefon mv.), og så lenge vi har din tillatelse. Ordrehistorikk samt forpliktelser til oppfyllelse av ordrer på dynamostol.dk 7 år eller så lenge vi er forpliktet for å overholde nødvendige lovpålagte krav.

Kundeservice for dynamostol.dk
3 år eller så lenge vi er forpliktet for å overholde nødvendige lovpålagte krav.

Kundeopplevelse for dynamostol.dk
3 år etter din seneste aktivitet, f.eks. kjøp, kommunikasjonsaktivitet eller besøk på våre nettsteder. Hvis du har gitt din tillatelse til markedsføring (e-post, SMS, telefon mv.), og så lenge vi har din tillatelse.

Bedrageri og risikovurdering for dynamostol.dk
3 år eller så lenge vi er forpliktet for å overholde nødvendige lovpålagte krav.

Overholde lovgivning for dynamostol.dk Så lenge vi er forpliktet for å overholde nødvendige lovpålagte krav.

Hva er en informasjonskapsel?
Når du besøker dynamostol.dk, blir det lagret informasjonskapsler på datamaskinen din. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å kunne gjenkjenne datamaskinen din ved tilbakevendende besøk. Det er ikke lagret personfølsomme opplysninger i våre informasjonskapsler.

Stort sett alle nettsteder bruker informasjonskapsler. De ligger på din egen datamaskin som en hjelp for deg selv, og bidrar til å analysere hvordan hjemmesiden brukes, for at brukeropplevelsen kan bli forbedret. I flere tilfeller kan informasjonskapsler være nødvendige for å kunne levere en bestemt tjeneste på hjemmesiden.

Opplysningene i dine informasjonskapsler sendes mellom nettleseren din og en webserver og inneholder bl.a. informasjon om brukerinnstillinger, pålogging og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hva brukes informasjonskapsler til på dynamostol.dk?

Nettleservirksomhet
Når du besøker dynamostol.dk, samler inn vi opplysninger om alle besøk på vårt nettsted. Vi bruker disse opplysningene til å forbedre brukeropplevelsen, evaluere bruken av individuelle elementer på dynamostol.dk og til å understøtte vår markedsføring.

Analyseverktøy
Vi bruker forskjellige analyseverktøy, som f.eks. Google Analytics, som hjelper oss med å samle inn statistikker om bruken av dynamostol.dk for å gi deg en bedre opplevelse. For å fastslå hvem som besøker våre nettsteder bruker vi informasjonskapsler til å føre demografiske og brukerrelaterte statistikker. På den måte får vi mulighet for å tilpasse og opprette innhold og tjenester, som stemmer overens med dine og øvrige brukeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som informasjonskapsler brukes til på dynamostol.dk

Tredjeparts informasjonskapsler
dynamostol.dk bruker en rekke tredjepartstjenester på våre sider. Disse tjenester bruker til tider også informasjonskapsler. Du kan velge å avvise tredjeparts-informasjonskapsler i nettleseren ved å følge denne

lenken: https://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

Blant annet brukes tredjeparts-informasjonskapsler til å lage statistikk på dine besøk på dynamostol.dk, her bruker vi informasjonskapselen til f.eks. å vite hvilke sider du besøker og hvor lang tid du er inne på dem. Her bruker vi systemet Google Analytics, som leveres av Google.

Du kan velge bort Google Analytics her:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Markedsføring/re-targeting
dynamostol.dk samarbeider også med virksomheter for å forbedre vår online-annonsering for å sikre at du bare får vist relevante annonser. I den forbindelse bruker vi følgende leverandører: Facebook, DoubleClick, Criteo, Sociomantic, Adform, Youtube, Instagram og Google. Hvis du ønsker å bli utelukket fra denne typen annonser, kan du fjerne informasjonskapselen her

dynamostol.dk inneholder tredjepartskomponenter som f.eks. "Facebook Anbefal", "Facebook liker" eller "Google+". Disse tredjepartskomponentene gjør at innehaveren av tredjepartskomponenten, som for eksempel Facebook eller Google, mottar tekniske data om nettleseren din, IP-adressen og hvilke sider du besøker på dynamostol.dk og tilsvarende. Den behandlingen som innehaveren av

tredjepartskomponenten foretar, ligger utenfor vår kontroll og er utelukkende et forhold mellom deg og innehaveren av tredjepartskomponenten. dynamostol.dk benytter disse komponentene til å linke direkte til våre sosiale medie-sider og dermed sikre en enkel navigasjon for deg som kunde.

Funksjonalitet
På dynamostol.dk settes en rekke tekniske informasjonskapsler som er nødvendige for å håndtere funksjonaliteten flere steder på dynamostol.dk. Det dreier seg om informasjonskapsler som lagres når du logger deg inn på dynamostol.dk.

I tillegg lagres det informasjonskapsler for å holde styr på innholdet i handlekurven, dine favoritter osv.

Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?
Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du enten blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra datamaskinen eller motta en advarsel før det lagres informasjonskapsler.

Vi anbefaler at du leser hele vår informasjonskapselpolitikk grundig før du vurderer å foreta endringer i

informasjonskapselinnstillingene på datamaskinen og dessuten leser om informasjonskapsler på andre nettsteder.

En endring av informasjonskapsel-innstillingene kan medføre en redusert brukeropplevelse når du besøker våre og andre websider.

Du må være oppmerksom på at hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan det være funksjonalitet på

dynamostol.dk som ikke virker.

Firefox
For å slette informasjonskapsler går du inn på Funksjoner -> Innstillinger -> Personvern -> Fjern individuelle informasjonskapsler eller rydd opp i historikken din. For å blokkere informasjonskapsler går du inn på Funksjoner -> Innstillinger -> Personvern -> og i rullegardinmenyen under historikken velger du “bruk tilpassede innstillinger for historikk” -> merk av for “Bruk alltid privat nettlesermodus” og fjern avmerkingen i “Aksepter informasjonskapsler fra sider”.

Internet Explorer
For å slette informasjonskapsler går du inn i Funksjoner -> Internett-innstillinger -> Fanen Generelt -> Trykk på knappen Slett -> Informasjonskapsler-> Slett. For å blokkere informasjonskapsler går du inn i Funksjoner -> Internett-innstillinger -> Beskyttelse av personopplysninger -> og ta glidebryteren helt opp. Slik sperrer du for alle informasjonskapsler -> Klikk OK.

Google Chrome
For å slette informasjonskapsler trykker du på verktøyknappen -> Flere verktøy -> Tøm logg -> Slett informasjonskapsel- og andre nettstedsdata -> Slett data. For å blokkere informasjonskapsler trykker du på verktøyknappen -> Innstillinger -> Vis avanserte innstillinger -> Innholdsinnstillinger -> Klikk på “Hindre alltid nettsteder i å lagre data” og merk av for “Blokkér informasjonskapsler fra tredjeparter” -> Ok

Safari
For å slette informasjonskapsler trykker du på verktøyknappen -> Innstillinger -> Sikkerhet -> Trykk på knappen “Vis informasjonskapsler”. Her kan du enten slette informasjonskapsler fra et enkelt domene eller fjerne alle informasjonskapsler.

For å sperre for informasjonskapsler skal du trykke på verktøyknappen -> Innstillinger -> Sikkerhet -> Under “Aksepter informasjonskapsler” skal du velge “aldri”.

Kontakt vedrørende personopplysninger

Hvis du ønsker tilgang til de opplysningene som er registrert om deg hos oss, må du rette en henvendelse til

kundeservice, info@dynamostol.dk. Hvis det er registrert feil data, eller hvis du har andre innsigelser, kan du rette henvendelsen samme sted. Du har mulighet for å få innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og du kan fremme innsigelse mot en registrering i henhold til dansk Persondatalov.

Som kunde har du rett til innsyn i dine innsamlede datakategorier (artikkel 15, 16 og 17), og du kan fremme

innsigelse mot registreringen i henhold til de relevante regler i EUs generelle forordning om personvern (GDPR). Ved en relevant henvendelse vil vi oppdatere, endre eller fjerne personlige

opplysninger, som vi kontrollerer, med forbehold om overtredelse av lovgivning. Vi kan avslå forespørsler som uten grunn gjentas, krever uforholdsmessig store tekniske inngrep (f.eks. utvikling av nytt system eller i vesentlig grad endring av eksisterende prosesser), påvirker andre enkeltpersoners personopplysninger eller forespørsler som er ekstremt upraktiske (f.eks. opplysninger fra backupsystemer). Alle forespørsler om dette skal rettes direkte til kundeservice via e-post info@dynamostol.dk

Beskyttelse av personopplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personopplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer dine personopplysninger på servere med høy sikkerhet, som er plassert i kontrollerte fasiliteter, og våre sikkerhetsforanstaltninger kontrolleres fortløpende for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig, og det tas hele tiden hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan likevel ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføringer via Internett. Det betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg tilgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du avgir derfor dine personopplysninger på eget ansvar.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres fortløpende etterhvert som det formålet de ble innsamlet til, avsluttes.

Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor rett til å oppdatere og endre nærværende retningslinjer for behandling av personopplysninger. I så fall retter vi selvfølgelig datoen for "sist oppdatert" nederst på siden. Ved vesentlige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig kunngjøring på våre nettsteder. Du har mulighet til å klage over behandlingen av opplysninger og data som gjelder deg. Klagen sendes til Datatilsynet.

Du kan kontakte Dynamostol ApS via:

E-post: info@dynamostol.dk

Per telefon: +45 4675 0970

Eller per brev til:

Dynamo Stol ApS
Industrivei 38E
DK-4000 Roskilde

KLAGEMULIGHET
Hvis du vil klage over et kjøp, må du rette henvendelsen til kundeservice på info@dynamostol.dk eller på telefon +45 4675

0970. Hvis vi ikke lykkes med å finne en tilfredsstillende løsning, kan du, dersom betingelsene for dette er oppfylt, sende inn klage til danske Forbrukerklagenævnet. EU-kommisjonens online-klageportal kan også

brukes ved innsending av klage. Dette er spesielt relevant hvis du er forbruker med bopel i et annet EUland.

Klage sendes inn her . Ved innsending av en klage må du oppgi vår e-postadresse info@dynamostol.dk.

INSPIRASJON OG TILBUD