En aktiv stol til deg som jobber ved et laboratorium.

Vi har designet stoler som gir deg som jobber hele dagen en god arbeidsstilling, også hvis du ofte jobber i en konsentrert, fremoverlent posisjon, tar blodprøver eller jobber med pipettering. Stolene våre aktiverer kroppen din, slik at du unngår belastningsskader i jobbsituasjoner.

Som bioanalytiker eller laborant sitter du kanskje ofte i mange timer i dyp konsentrasjon ved et skrivebord. Ofte i en fremoverlent posisjon og med armene i en stilling som kan være belastende for skuldre og nakke. Kanskje tar du blodprøver eller jobber med pipettering, som også krever utfordrende arbeidsstillinger. Derfor bør du velge en stol som understøtter kroppen din og skaper balanse, slik at du unngår arbeidsrelaterte skader og smerter.

En lav stol til deg som jobber med blodprøvetaking
Når du skal ta blodprøver er det avgjørende at du har en stol som gjør at du kan sitte i samme høyde som pasienten. Til deg anbefaler vi en stol i størrelse S.

Medium-stolen til deg som sitter ved et skrivebord i laboratoriet
Når du som laborant tilbringer arbeidsdagen dypt konsentrert ved et skrivebord, anbefaler vi enten InCharge, InCharge Flex eller ReForm i medium – alt avhengig av høyden din.

Den høye stolen til deg som jobber med pipettering
Hvis du jobber med pipettering e.l., eller sitter ved et høyt bord, anbefaler vi deg å sitte på en høy InCharge eller ReForm i størrelse XL med fotring.

Stolene våre oppfyller laboratoriets høye hygienekrav
På grunn av de høye hygienekravene i laboratorier, anbefaler vi materialet Compound som trekk. Compound er laget av et materiale som lever opp til hygienekravene, fordi det er lett å rengjøre.

image
kr 8 995,00
kr 7 196,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 5 995,00
kr 4 796,00 ekskl. moms
Se mer >