DayCare – stolen til deg som jobber i barnehøyde

Når du jobber med barn – uansett om det er i en barnehage, skole eller hos dagmamma – har du mange utfordrende arbeidsstillinger i løpet av dagen. Derfor har vi skapt den lave stolen DayCare, som gjør det mulig for deg å jobbe uanstrengt i øyehøyde med de små. Med DayCare tar du godt vare på deg selv, slik at du kan ta godt vare på det som er viktigst: barna.

Å jobbe med barn betyr mange timer aktivitet i barnehøyde – også hvis du har fokus på at barna skal være mest mulig selvhjulpne. Dagen din inneholder sikkert mange løft og lave arbeidsstillinger. DayCare er designet spesielt for å gi kroppen optimal støtte når du er i øyehøyde med barna, både når de leker på gulvet, skal hjelpes med av- og påkledning eller sitter ved lave bord.

Stolen til alle arbeidsstillinger og alle ansatte
DayCare kan lett stilles inn, slik at den passer til ulike arbeidssituasjoner. Når du jobber med barn har du et spesielt behov for å kunne stille inn arbeidsstolen i ulike høyder. Slik kan stolen også justeres raskt, slik at den passer til deg og kollegene dine.

image
kr 3 295,00
kr 2 636,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 3 295,00
kr 2 636,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 3 995,00
kr 3 196,00 ekskl. moms
Se mer >