En sund stol til deg som jobber med sunnhet

Når du jobber ved en klinikk eller på et sykehus – som lege, sykepleier eller sone-, ergo-, fot- eller fysioterapeut – må du prestere både med kroppen og hodet. Den aktive sittestillingen gjør at du hele tiden får god blodtilførsel til hjernen. På den måten får du overskudd til å prestere maksimalt, slik at pasienten får den best mulige behandlingen og opplevelsen.

Stolen som styrker konsentrasjonen din ved operasjonsbordet
Når du jobber ved og rundt operasjonsbordet, er konsentrasjonen alfa og omega. Derfor må du ha en stol som støtter deg, og ikke låser deg fast. Med stolene våre kan du bevege deg fritt og lett omkring, slik at kroppen og blodomløpet er i konstant bevegelse. Det gir deg friskt blod til hjernen, slik at du kan utføre det krevende arbeidet ved operasjonsbordet mange timer i strekk, uten å bli sliten.

Stolene våre oppfyller klinikkens og sykehusets høye hygienekrav
På grunn av de høye hygienekravene på sykehus og klinikker anbefaler vi Compound som trekk. Compound er laget av et materiale som lever opp til anbefalingene for hygiene, fordi det er lett å rengjøre.

Vi anbefaler:
InCharge eller ReForm – evt. med fleksifunksjon i setet, som betyr at setet kan vippes 11 grader i alle retninger. Det kan være en stor fordel hvis arbeidsdagen din er preget av ubekvemme arbeidsstillinger som skaper ubalanse i kroppen. Begge modellene kan leveres med fotbetjent høydeinnstilling, som kan være en fordel i sterile miljøer, da du enkelt kan justere høyden med foten.

image
kr 11 995,00
kr 9 596,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 8 195,00
kr 6 556,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 5 995,00
kr 4 796,00 ekskl. moms
Se mer >