Stolen som gir deg overskudd til pasientene.

Når du jobber ved en tannklinikk, har du hele tiden pasienten i fokus. Derfor må du kunne bevege deg lett og uhindret rundt pasienten. Den aktive sittestillingen gjør at du hele tiden får god blodtilførsel til hjernen. På den måten får du overskudd til å prestere maksimalt, slik at pasienten får den best mulige behandlingen og opplevelsen.

Når du sitter på en av de fine stolene våre, som er utviklet med fokus på bekkenet og menneskekroppen, sitter du aktivt og får støtte, slik at det er lettere å ha en sunn arbeidsstilling. På den måten er det ikke stolen, men du som har kontrollen over kroppen din, slik at du helt av deg selv styrker balansen og kjernemuskulaturen, og dermed arbeidsresultatene. Du forebygger arbeidsskader, som smerter i ledd, nakke og rygg, og for mer energi til å takle utfordrende arbeidsstillinger ved pasientstolen.

Vår operatørstol for tannklinikker – en fusjon av ergonomi og design.
Våre aktive og ikoniske operatørstoler gjør det lettere for tannlegger, tannpleiere og tannlegeassistenter å bevege seg rundt pasienten. Det lille fotkrysset på 50 cm diameter har god plass til bena, slik at du kan bevege deg uhindret rundt. Mange i tannhelsefaget har også stor glede av våre fotbetjente stoler, siden det er mulig å heve og senke stolen uten bruk av hendene, noe som bidrar til bedre hygiene ved klinikken. Stolene våre med flex i setet er også attraktive for personer med belastende arbeidsstillinger. Med flex følger setet nemlig bevegelsene dine, slik at ikke stolen låser deg fast i en bestemt sittestilling.

Stolen som bevarer energien og konsentrasjonen din
Når du jobber med pasientene dine, må du kunne fokusere på de minste detaljene. Det krever energi og overskudd. Når du sitter riktig og aktivt, unngår du å bli sliten i hodet og kroppen, slik at du kan jobbe hele dagen med god energi og en følelse av velvære. Det smitter også over på pasienten og arbeidsmiljøet. Fordi stolene våre aktiverer, og ikke låser deg fast, sørger de for at du hele tiden får friskt blod til hjernen, og ikke mister konsentrasjonen eller blir trøtt.

For deg som jobber ved en tannklinikk anbefaler vi:
InCharge eller ReForm – evt. med fleksifunksjon i setet, som betyr at setet kan vippes 11 grader i alle retninger. Det kan være en stor fordel hvis arbeidsdagen din er preget av anstrengende arbeidsstillinger som skaper ubalanse i kroppen. I sterile miljøer kan det være en fordel å ha en stol med fotbetjening, slik at du enkelt kan høydejustere setet med foten.

image
kr 11 995,00
kr 9 596,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 8 195,00
kr 6 556,00 ekskl. moms
Se mer >
image
kr 5 995,00
kr 4 796,00 ekskl. moms
Se mer >